Kedves szerzőnk: Nora Roberts
Kellemes olvasást kívánunk!

Heti kétszer új részeket közlünk kedvenc íróink regényeiből. Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy az online regények szerzői joga értelmében a történetek kizárólag olvasásra engedélyezettek. Azok magánhasználaton kívüli másolása, terjesztése, közzététele büntetőjogi felelősséget von maga után!

Baby Orang Utan hanging from a rope

Szexi tanársegéd

1. FEJEZET

Ő az! Megan Katowsky olyan hirtelen mozdulattal fordult el a NYEspresso bejáratától, hogy megrándult tőle a nyaka.
A világ összes városának összes kávézójából Ethan Robertsnek, a tanársegédnek a Rutgers Egyetem irodalomszemináriumáról, pont ide kellett betévednie? Ez rosszabb, mint Murphy törvénye. Ez maga a karmikus bosszúállás.
Megan már épp kezdte megtalálni a helyét: a NYEspresso kasszájában dolgozott, megjelent pár írása az interneten, és kezdte úgy érezni, jó döntés volt New Yorkba költöznie, noha a szülei ellenezték. Talán egy New Jersey-ből származó, vidéki lány is megcsinálhatja a szerencséjét a nagyvárosban.
Ethan megjelenése azonban most egy másik vágyat keltett fel benne: hogy hazaszaladjon tehenet fejni.
Hogyan tudná elkerülni, hogy találkozzanak? Most ért véget a szünete. Mivel új volt még, nem mert megint elkéredzkedni. Megan az üzletvezetővel, Eva Meyerrel akkor találkozott, amikor anyagot gyűjtött egy cikkhez arról, hogyan cserélték fel egymás között a New York-i és a kaliforniai kávézójukat Eva meg az ikertestvére, Chris. A csere eredetileg egy hónapra szólt volna, de már több hónapja tartott. Amikor Eva megemlítette, hogy lenne egy állás a NYEspressónál, Megan lecsapott rá.
Ethan beállt a sorba, és felnézett a menüre. Négy ember állt Megan és a teljes megsemmisülés között.
De a fenébe, mennyire vonzó férfi! Mogyoróbarna szem, sűrű, sötét haj, magas, erős test… Inkább tűnt rosszfiúnak, mint egyetemi tanárnak.
Megan mosolyt kényszerített az arcára, ahogy odaadta egy középkorú férfinak a visszajárót.
Még három ember.
Ethan elővette a telefonját és rámeredt.
Három évvel ezelőtt, egy őrült éjszakán, Megan és pár barátnője felírta a mobilszámát a vizsgadolgozatra, csak hogy megnézzék, Ethan hogyan reagál. A férfi csupán az egyiküket hívta fel.