Bianca
Szappanopera; Csók a hóban

Crystal Green: Szappanopera
Marie Ferrarella: Csók a hóban

Bianca 261-262.

Crystal Green: SzappanoperaBarátnőivel együtt a mosodában szokta megnézni Naomi a kedvenc tévésorozatát. Egy napon betoppan...tovább »

Mr. Darling; Kifogtam az aranyhalat

Bonnie Gardner: Mr. Darling
Claire Baxter: Kifogtam az aranyhalat

Bianca 259-260.

Bonnie Gardner: Mr. DarlingRay Darling őrmestert nemcsak a neve miatt ugratják, hanem azért is, mert köztudottan ügyetlen és...tovább »

Égből pottyant szakács; A baba meg a dada

Jessica Bird: Égből pottyant szakács
Caroline Anderson: A baba meg a dada

Bianca 257-258.

Jessica Bird: Égből pottyant szakácsFrankie panziója a csőd szélére került. Nem elég, hogy az épület komoly felújításra...tovább »

Jegygyűrű eladó; Nyitótánc

Ally Blake: Jegygyűrű eladó
Laura Marie Altom: Nyitótánc

Bianca 255-256.

Ally Blake: Jegygyűrű eladóKislány korában Veronica szőke, kék szemű tündérhercegnő szeretett volna lenni, akire rátalál a...tovább »

A régi nóta; Járat

Mary J. Forbes: A régi nóta
Lilian Darcy: Járat

Bianca 253-254.

Mary J. Forbes: A régi nótaUgyanolyan lány voltam, mint ezer másik. Beleszerettem egy fiúba, aki nem kért belőlem, amikor...tovább »

Csábításból jeles; Dupla esküvő

Rebecca Winters: Csábításból jeles
Judy Christenberry: Dupla esküvő

Bianca 251-252.

Rebecca Winters: Csábításból jelesAmikor a csinos diáklány, Dominique egy görögországi futóversenyen balesetet szenved,...tovább »

Álomvilág; Farm a világ végén

Judy Duarte: Álomvilág
Lilian Darcy: Farm a világ végén

Bianca 249-250.

Judy Duarte: ÁlomvilágSokáig álomvilágban élt Carly: a férje jóképű és gazdag volt, a házuk meseszép, az életük kellemes...tovább »

Szóbeszéd

Pamela Toth: Szóbeszéd

Bianca 248.

Lily még csak tizennyolc éves volt, amikor várandósan elhagyta a szülővárosát. Egyedül ő tudta, hogy születendő gyermeke apja a nővére vőlegénye. Most, amikor tizenkét év után visszatér, és magával hozza a fiát is, újra feltámadnak a régi pletykák a gyerek származása körül. tovább »

Megrendelem:
Régiségek boltja

Mindy Neff: Régiségek boltja

Bianca 247.

Mindene megvan Beccának, amire egy fiatal nő vágyhat, csak nagyon magányos. Amikor egykori barátja, Colby betoppan a lány régiségboltjába, Beccának nagyot dobban a szíve. Annak idején a fiú megígérte neki: ha nem lel rá a nagybetűs szerelemre, akkor ő visszatér hozzá, és feleségül veszi. tovább »

Megrendelem:
Közszolgálati boszorkány

Kristin Hardy: Közszolgálati boszorkány

Bianca 246.

Éveken át volt a sípályák fenegyereke J. J. Cooper, és úgy hozzászokott a sikerhez, mint valami kábítószerhez. Amikor azonban megsérült a térde, haza kellett utaznia egy időre szülővárosába, Salembe. Éppen ebben a nehéz időszakban találkozik régi pajtásával, Lainie-vel, aki a helyi boszorkánymúzeumban dolgozik...tovább »

Megrendelem: