Bianca
Édes cukrászlány

Nina Harrington: Édes cukrászlány

Bianca 245.

Mennyei illatok áradnak nap mint nap Amy londoni sütödéjéből: ropogós kenyerek, különleges torták és rétesek sorakoznak az üvegpult mögött. A csinos tulajdonos maga is éppen olyan ellenállhatatlan, mint a cukrászremekei.tovább »

Megrendelem:
Az igazi nyeremény

Bonnie Gardener: Az igazi nyeremény

Bianca 244.

Amikor több milliós lottónyeremény üti Ruby markát, azonnal telefonál a férjének, aki a légierő tisztje, és titkos bevetésen vesz részt. Sam nagy hibát követett el azzal, hogy önként kockára tette az életét, holott megígérte a feleségének, hogy ilyesmi többé nem fordul elő. tovább »

Megrendelem:
Se szó, se beszéd

Teresa Southwick: Se szó, se beszéd

Bianca 243.

A logopédus Mary Jane Taylor a kisfia halála óta nem foglalkozik gyerekekkel. Gavin azonban ragaszkodik hozzá, hogy kezelje a kis Seant, aki az őt ért baleset óta nem szólalt meg.tovább »

Megrendelem:
Apák napja

Jessica Steele: Apák napja

Bianca 242.

A tizenegy éves Pip édesanyja elutazik, ezért a kislányra a nagynénje, Leyne vigyáz. A gyerek kérdéseket tesz fel ismeretlen apukájával kapcsolatban, és a pótmama kénytelen nyomozásba kezdeni.tovább »

Megrendelem:
Az a fránya cipzár

Judy Duarte: Az a fránya cipzár

Bianca 241.

Molly faragatlan, cinikus gazembernek tartja Ricót, akit egy ügyfele révén ismer meg.tovább »

Megrendelem:
Országút vándora

Sara Orwig: Országút vándora

Bianca 240.

A jóképű rodeóversenyző, Jake vad szenvedélyre lobbantja a kötelességtudó, szerény Maggie-t, aki csak a munkájának és gyermekének él. Táncolni mennek, elrepülnek a tengerhez, és a férfi váratlanul megkéri a kezét.tovább »

Megrendelem:
Ütött az óra

Janis Reams Hudson: Ütött az óra

Bianca 239. - Otthonom, Oklahoma

Hónapok óta szenvedélyes viszonyt folytat egymással Blaire és Justin. Egyszer csak a lány órája megáll, ami a családi hagyomány szerint azt jelenti, hogy várandós.tovább »

Megrendelem:
A szomszéd fiú

Janis Reams Hudson: A szomszéd fiú

Bianca 238. - Otthonom, Oklahoma

Caleb és Melanie gyerekkoruk óta szomszédok és jó barátok, mindenben számíthatnak egymásra. A lány egy kerti partin megmenti a fiatalembert rámenős partnere karmai közül, méghozzá úgy, hogy táncolni megy vele, aztán megcsókolja.tovább »

Megrendelem:
Gézengúzok

Janis Reams Hudson: Gézengúzok

Bianca 237. - Otthonom, Oklahoma

A bácsi még egyedülálló?” – teszi fel a kérdést Sloannak két tüneményes kislány, amikor a férfi betér egy útszéli étterembe. A farmert elbűvölik a gyerekek, ám anyukájuk, a gyönyörű, törékeny pincérnő még jobban. tovább »

Megrendelem:
Mesebolt

Nicola Marsh: Mesebolt

Bianca 236.

Carissa játékboltja és gyerekzsúrjai közkedveltek a gyerekek meg a szülők körében. Brody csak nemrég költözött a városba, de a kislánya, Molly rögtön megszereti a kedves, vidám nőt. tovább »

Megrendelem: