Bianca
Beugró szereplő

Patricia McLinn: Beugró szereplő

Bianca 235.

Kay filmet forgat Tobiasville-ben, amelyben ő játssza a menyasszonyt. A színész, aki a vőlegény lenne, váratlanul kiszáll, és a közelben lábatlankodó Rob ugrik be helyette.tovább »

Megrendelem:
Sólymok röpte

Jane Toombs: Sólymok röpte

Bianca 234.

Miután Davidet megrágalmazta és elküldte a főnöke, feladja ügyvédi hivatását, és kényszerszabadságra megy nagynénjéhez. Az asszony új munkatársa, Amy először azt hiszi, hogy a férfi kertész, ráadásul barátságtalan és mogorva szerzet.tovább »

Megrendelem:
Tétova szerelem

Jackie Merritt: Tétova szerelem

Bianca 233.

Keith oszlopos tagja a Texasi Marhatenyésztők Klubjának, amely igazából bátor férfiak emberbaráti szervezete. Jótékonysági báljuk bevételét a bántalmazott nők otthonának ajánlják fel, a csekket pedig Andreának, Keith egykori szerelmének kell átvennie az ünnepségen. tovább »

Megrendelem:
Horgászszerencse

Sherryl Woods: Horgászszerencse

Bianca 232. - Szélrózsa

Patrick Devaney halászatból tartja fenn magát egy tengerparti városkában. Alice kirándulásra viszi az óvodásait, amikor egy kisgyereket elsodornak a hullámok. Partick kimenti a rémült picit a vízből, s Alice ezért örökre a szívébe zárja.tovább »

Megrendelem:
Kézrátétel

Sherryl Woods: Kézrátétel

Bianca 231. - Szélrózsa

Michael Devaney sérült lábbal, tolószékben tér haza a haditengerészettől. Két bátyja tartja benne a lelket, és nagy nehezen elérik, hogy öccsük alávesse magát a rehabilitációs kezelésnek. tovább »

Megrendelem:
Tűzbe jövünk

Sherryl Woods: Tűzbe jövünk

Bianca 230. - Szélrózsa

Ryan fivére, Sean tűzoltóként dolgozik, ám testvérével ellentétben zárkózott természetű, nem bízik meg senkiben. Amikor azonban Deanna otthona a tűz martalékává válik, nyomban az asszony mellé áll.tovább »

Megrendelem:
A fészek melege

Sherryl Woods: A fészek melege

Bianca 229. - Szélrózsa

Ryant és fivéreit még kisgyermek korukban elhagyták a szüleik, és ők szétszóródtak a szélrózsa minden irányába: ki árvaházba került, ki nevelőszülőkhöz.tovább »

Megrendelem:
Hóviharos éjszakán

Nikki Benjamin: Hóviharos éjszakán

Bianca 228.

Eldugott helyen, a világ zajától távol él és neveli kisfiát Hannah, aki fiatalon veszítette el nagybeteg férjét. A gazdaságban segítségre van szüksége, s az állásra a jóképű Evan jelentkezik. tovább »

Megrendelem:
Keljfeljancsi

Joan Elliott Pickart: Keljfeljancsi

Bianca 227.

Mark a nővére és a sógora halála után magához veszi a kisfiukat, Joeyt. A gyereket nagyon megviselte a szülei elvesztése, ezért Mark a szép szőke pszichológus, Cedar segítségét kéri.tovább »

Megrendelem:
Egyetemes érzés

Crystal Green: Egyetemes érzés

Bianca 226.

Gilbert professzort el akarják bocsátani az egyetemről, mert titokban segítette a hátrányos helyzetű, de tehetséges diákokat. Rachel mindent megtesz, hogy egykori mentorát felmentsék a gonosz vádak alól.tovább »

Megrendelem: