Júlia
Érzéki angyal

Sharon Kendrick: Érzéki angyal

Júlia 644.

Valamikor régen Niccolò da Conti megmagyarázhatatlanul vonzódott húga barátnőjéhez, a könnyelmű Alannah Collinshoz, aki annak idején...tovább »

Megrendelem:
Ellenségem ellensége

Jennie Lucas: Ellenségem ellensége

Júlia 643.

Két nappal karácsony után Josie Dalton egy honolului járdán áll a hajnali derengésben, és felnéz az égbe nyúló felhőkarcolóra, melynek legfelső...tovább »

Megrendelem:
És a mese valósággá válik…

Abby Green: És a mese valósággá válik…

Júlia 642.

„Mindenkinek megvan az ára, Darcy. Mondd meg, a tiéd mennyi!” A lányt mélységesen felháborítja főnöke ajánlata, hogy egy bizonyos összeg...tovább »

Megrendelem:
Kártyán nyert szerelem

Jennie Lucas: Kártyán nyert szerelem

Júlia 641.

Hetvenötezer dollár értékű zseton hever az asztal közepén tét gyanánt! Bree megbűvölve mered a kis halomra, és elképzeli, hogy ha megnyeri ezt az...tovább »

Megrendelem:
A dzsungel veszélyes hely

Abby Green: A dzsungel veszélyes hely

Júlia 640.

Nincs veszélyesebb hely, mint az Amazonas menti esőerdők, gondolja Serena, miközben összeszorított foggal követi új főnökét és egyben régi...tovább »

Megrendelem:
Túl szőke, túl csábító!

Jennifer Rae: Túl szőke, túl csábító!

Júlia 639.

Túl harsány, túl szabad szájú és túl szőke! – gondolja Oliviáról a brit arisztokrata, Edward Winchester. Nem csoda hát, hogy halálra idegesíti...tovább »

Megrendelem:
Nyerő ajánlat

Joss Wood: Nyerő ajánlat

Júlia 638.

A svájci divatcég marketingigazgatója, Ally Jones azt hiszi, rosszul hall. Lehetséges, hogy Ross Bennett, a hihetetlenül jóképű vállalkozó valóban...tovább »

Megrendelem:
Feketén, két cukorral

Cathy Williams: Feketén, két cukorral

Júlia 637.

Gabriel Cabrerának a kisujját sem kell mozdítania, anélkül is sikere van a nőknél. A lányok és asszonyok csapatostul futnak utána, ő pedig időről...tovább »

Megrendelem:
Pezsgő, koktél, szerelem…

Bella Frances: Pezsgő, koktél, szerelem…

Júlia 636.

A divatvilág üstökösként felemelkedő csillaga, Tara Devine magányos nő. Mostanában a legszorosabb viszonyt a pezsgővel és a pénzügyi befektetőivel...tovább »

Megrendelem:
A nászutas projekt

Joss Wood: A nászutas projekt

Júlia 635.

Az újságíró Finn nősülni készül, és egyidejűleg visszautasíthatatlan megbízást kap, hogy tesztelje a nászutasok körében legkedveltebb szállodákat....tovább »

Megrendelem: