Júlia
A dzsungel veszélyes hely

Abby Green: A dzsungel veszélyes hely

Júlia 640.

Nincs veszélyesebb hely, mint az Amazonas menti esőerdők, gondolja Serena, miközben összeszorított foggal követi új főnökét és egyben régi...tovább »

Megrendelem:
Túl szőke, túl csábító!

Jennifer Rae: Túl szőke, túl csábító!

Júlia 639.

Túl harsány, túl szabad szájú és túl szőke! – gondolja Oliviáról a brit arisztokrata, Edward Winchester. Nem csoda hát, hogy halálra idegesíti...tovább »

Megrendelem:
Nyerő ajánlat

Joss Wood: Nyerő ajánlat

Júlia 638.

A svájci divatcég marketingigazgatója, Ally Jones azt hiszi, rosszul hall. Lehetséges, hogy Ross Bennett, a hihetetlenül jóképű vállalkozó valóban...tovább »

Megrendelem:
Feketén, két cukorral

Cathy Williams: Feketén, két cukorral

Júlia 637.

Gabriel Cabrerának a kisujját sem kell mozdítania, anélkül is sikere van a nőknél. A lányok és asszonyok csapatostul futnak utána, ő pedig időről...tovább »

Megrendelem:
Pezsgő, koktél, szerelem…

Bella Frances: Pezsgő, koktél, szerelem…

Júlia 636.

A divatvilág üstökösként felemelkedő csillaga, Tara Devine magányos nő. Mostanában a legszorosabb viszonyt a pezsgővel és a pénzügyi befektetőivel...tovább »

Megrendelem:
A nászutas projekt

Joss Wood: A nászutas projekt

Júlia 635.

Az újságíró Finn nősülni készül, és egyidejűleg visszautasíthatatlan megbízást kap, hogy tesztelje a nászutasok körében legkedveltebb szállodákat....tovább »

Megrendelem:
Döntő futam

Maya Blake: Döntő futam

Júlia 634.

A pimasz, ám annál csinosabb autóversenyző lány, Sasha nem hisz a fülének, amikor Marco de Cervantes bejelenti, hogy nem akarja többé látni a...tovább »

Megrendelem:
Veled Párizsban

Dani Collins: Veled Párizsban

Júlia 633.

Natalie Adams abban a reményben utazik el munkaügyben Párizsba, hátha végre része lehet egy könnyű kis kalandban, mielőtt visszatérne az egyedülálló...tovább »

Megrendelem:
Pillangók szigete

Michelle Smart: Pillangók szigete

Júlia 632.

Furcsa fickó ez a Nico Baranski, mereng Rosa, azt viszont álmában sem gondolta volna, hogy tizenkét órával később a férfi felesége lesz. Mindketten...tovább »

Megrendelem:
Varázslatos gyémántok

Maya Blake: Varázslatos gyémántok

Júlia 631.

Anát, az ismert fotómodellt elönti a forróság, valahányszor találkozik megbízójával, a jóképű svájci üzletemberrel, Bastien Heideckerrel, aki azonban...tovább »

Megrendelem: