Júlia
Édes, akár a tiltott gyümölcs

Anne Mather: Édes, akár a tiltott gyümölcs

Júlia 650.

Két váratlan és különös vendég érkezik Jack Connolly mesésen felújított ódon tengerparti kúriájába: gyerekkori barátja, a meglehetősen rossz modorú...tovább »

Megrendelem:
Amerikai álom (Monte Calanetti varázsa 2.)

Jennifer Faye: Amerikai álom (Monte Calanetti varázsa 2.)

Júlia 649.

Sikeres New York-i üzletasszony szeretne lenni Kayla, ezért nem mer kockáztatni. Futó kaland, és pont a főnökével? Nem, ez határozottan rossz...tovább »

Megrendelem:
Válni vagy nem válni?

Andie Brock: Válni vagy nem válni?

Júlia 648.

Lottie két év különélés után képtelen úrrá lenni a kíváncsiságán. Minden morzsányi pletykát mohó érdeklődéssel olvas férjéről, Rafael Revaldi...tovább »

Megrendelem:
Elveszve Toscanában (Monte Calanetti varázsa 1.)

Susan Meier: Elveszve Toscanában (Monte Calanetti varázsa 1.)

Júlia 647.

Az amerikai Daniella nevelőanyja családját keresi az asszony szülőföldjén, Toscanában. Közben, hogy legyen pénze utazgatni, Rafe Mancini éttermében...tovább »

Megrendelem:
Végállomás a szomszédban

Joss Wood: Végállomás a szomszédban

Júlia 646.

Kamaszkorában Rowan Dunn volt a család fekete báránya. Úgy érezte, mindenkinek az lesz a legjobb, ha érettségi után repülőre ül, és kilenc évig...tovább »

Megrendelem:
A lélekgyógyász

Jennie Lucas: A lélekgyógyász

Júlia 645.

Egy kastély, mely éppoly titokzatos és magányos, mint a gazdája… Amikor a gyógytornász Diana a cornwalli ódon falak között találkozik új...tovább »

Megrendelem:
Érzéki angyal

Sharon Kendrick: Érzéki angyal

Júlia 644.

Valamikor régen Niccolò da Conti megmagyarázhatatlanul vonzódott húga barátnőjéhez, a könnyelmű Alannah Collinshoz, aki annak idején...tovább »

Megrendelem:
Ellenségem ellensége

Jennie Lucas: Ellenségem ellensége

Júlia 643.

Két nappal karácsony után Josie Dalton egy honolului járdán áll a hajnali derengésben, és felnéz az égbe nyúló felhőkarcolóra, melynek legfelső...tovább »

Megrendelem:
És a mese valósággá válik…

Abby Green: És a mese valósággá válik…

Júlia 642.

„Mindenkinek megvan az ára, Darcy. Mondd meg, a tiéd mennyi!” A lányt mélységesen felháborítja főnöke ajánlata, hogy egy bizonyos összeg...tovább »

Megrendelem:
Kártyán nyert szerelem

Jennie Lucas: Kártyán nyert szerelem

Júlia 641.

Hetvenötezer dollár értékű zseton hever az asztal közepén tét gyanánt! Bree megbűvölve mered a kis halomra, és elképzeli, hogy ha megnyeri ezt az...tovább »

Megrendelem: