Rólunk

A HarperCollins a világ egyik vezető könyvkiadója. A kanadai székhelyű cégnél 31 nyelven, 111 nemzetközi piacon, 6 kontinensen több mint 110 kiadvány jelenik meg havonta. A női olvasók a romantika műfaján belül a történelmi regényektől az erotikus történeteken át a fantasy műfajáig széles palettáról válogathatnak. Az 1200 tehetséges szerző ízlésüknek megfelelő olvasnivalóval látja el a fiatal felnőtteket, a misztikum iránt érdeklődőket csakúgy, mint a romantikus krimik rajongóit. A könyvek 50 %-át Észak-Amerikán kívül értékesítik, többek között Magyarországon is.


 


Kiadónk, a magyarországi HarperCollins kiadó célja 1989-as megalakulása óta, hogy gondtalan kikapcsolódást nyújtson női olvasótáborunknak. Kanadai anyacégünk által nyújtott óriási kínálatból a legjobb, legérdekesebb történeteket a lehető legmagasabb színvonalon magyarra fordítjuk, szerkesztjük. Havonta megjelenő romantikus sorozataink terjedelme és formátuma a legelfoglaltabb hölgyek számára is lehetővé teszi, hogy napi néhány percre kiszakadjanak a mindennapok szürkeségéből és elmerüljenek az egzotikus tájak, szenvedélyes érzelmek világában.


 


A Mira könyvek gondosan válogatott, irodalmi díjas szerzői és művei mind a rangos New York Times Bestseller listáról kerülnek a magyar könyvesboltokba, garantálva a valódi olvasmányélményt.


2012 decemberétől pedig egyre bővülő e-könyv kínálatunkat is megtalálja honlapunkon.


 


Kellemes kikapcsolódást kívánunk!


 


A HarperCollins szerkesztősége


 


 


HarperCollins a világ minden táján!


Ausztrália


Brazília


Dánia


Egyesült Királyság


Észak-Amerika


Finnország


Franciaország


Görögország


Hollandia


India


Japán


Lengyelország


Németország


Norvégia


Olaszország


Portugália


Spanyolország


Svédország