Romana kötetek
Biztos kikötő

Maggie Cox: Biztos kikötő

Romana 612.

Elég a könnyekből, itt az idő, hogy egy kicsit élvezzem az életet, gondolja Eleni, amikor a lehengerlően férfias Lysander Rosakis a maga furcsa...tovább »

Megrendelem:
A farkasszelídítő

Anne McAllister: A farkasszelídítő

Romana 611.

Carin a Bahamák egyik varázslatos szigetén él kislányával, Laceyvel. Az öntudatos fiatal nő nagy becsben tartja függetlenségét. Egyik nap váratlan...tovább »

Megrendelem:
Hongkongi találkák

Nikki Logan: Hongkongi találkák

Romana 610.

Minden évben, karácsony előtt néhány nappal találkozik két jó barát a világ egyik legjobb éttermében. Végigeszik a menüt, kártyáznak, nevetnek,...tovább »

Megrendelem:
Karácsony a kastélyban

Marion Lennox: Karácsony a kastélyban

Romana 609.

Gondban van a milliomos Lord Angus. Féltestvérei szeretnék skóciai kastélyában tölteni a karácsonyt, úgyhogy sürgősen szüksége van valakire, aki...tovább »

Megrendelem:
Elbűvölő idegenvezető

Jackie Braun: Elbűvölő idegenvezető

Romana 608.

Eredetileg nászút lett volna, Darcie azonban röviddel az esküvő előtt faképnél hagyta a vőlegényét, így most egyedül száll le a gépről Athénban....tovább »

Megrendelem:
Fogd a pezsgőre! (A „három istennő” 3.)

Nina Harrington: Fogd a pezsgőre! (A „három istennő” 3.)

Romana 607.

Rick úgy kerül az üzleti világba, mint Pilátus a krédóba: ő, aki addig az extrém sportoknak élt, bátyja halála után kénytelen átvenni annak helyét...tovább »

Megrendelem:
Toszkán nappalok, római éjszakák

Lucy Gordon: Toszkán nappalok, római éjszakák

Romana 606.

Egy olaszországi körutazás kedvéért Charlotte maga mögött hagyja New Yorkot. Lehangoltan, vigaszra és társaságra vágyva rója Róma utcáit. A szálloda...tovább »

Megrendelem:
Beugró koszorúslány (A „három istennő” 2.)

Nina Harrington: Beugró koszorúslány (A „három istennő” 2.)

Romana 605.

Kate álmában sem gondolta volna, hogy így fogja tölteni a hétvégéjét, ám ilyen lehetőség csak egyszer adódik az életben, úgyhogy vállalja, hogy...tovább »

Megrendelem:
Kamera indul!

Nikki Logan: Kamera indul!

Romana 604.

Ava eddig háttéremberként működött közre egy kertépítéssel foglalkozó tévésorozatban, múltkori rövid bejelentkezése azonban akkora sikert aratott,...tovább »

Megrendelem:
Először és utoljára (A „három istennő” 1.)

Nina Harrington: Először és utoljára (A „három istennő” 1.)

Romana 603.

Amber, a gazdag családba született zongorista lány beleszeret Sambe, a sofőrjük fiába, aki nagyravágyó terveket dédelget: híres újságíró szeretne...tovább »

Megrendelem: