Kedves szerzőnk: Karin Slaughter
Karin Slaughter

Karin Slaughter

Nemzetközi viszonylatban is első számú, listavezető szerző Karin Slaughter, a világ egyik legnépszerűbb és legelismertebb regényírója. Műveit 36 nyelven adták ki több mint 35 millió példányban világszerte. Tizenöt regénye közt ott szerepel a Grant County- és a Will Trent-sorozat, valamint az Edgar Allan Poe-díjra jelölt Cop Town és első lélektani thrillerje, a Pretty Girls. A georgiai születésű Karin Slaughter jelenleg Atlantában él.


"Egy döbbenetes családi tragédia és egy lélegzetvisszafojtva olvasott, padlógázzal száguldó thriller varázslatos keveréke a Karin Slaughterre jellemző szenvedéllyel, elevenséggel és emberséggel megírva. Kétségkívül az év könyve lesz."
Lee Child
 
 
"Szárnyaló, elemző, lélekkel teli: egy rendkívüli tehetségű író nagyszerű műve. Minden egyes Karin Slaughter-regény alkalom az ünneplésre, de Az eltűnt lány egyszerűen pályafutása legkitűnőbb alkotása."
Kathy Reichs, a New York Times első számú sikerszerzője, a Dr. Csont c. tévésorozat alapjául szolgáló regények alkotója
 
 
 
 
Interjú a szerzővel Az eltűnt lány kapcsán ITT olvasható.

Az írónő hivatalos honlapja »
Aktuális

Karin Slaughter

Kegyetlen kötelékek (Will Trent-thriller 8.)

Megjelenik: 2017. 04. 13
Ára: 3490 Ft  

A regény A törvény nevében és A lány a vonaton nyomdokain halad. Minden elemében magával ragadó.
(The Skimm)

Férjek és feleségek, anyák és lányok. Titkok fűzik őket össze, és titkok okozhatják a vesztüket. Az eltűnt lány szerzője egy felvillanyozó, érzelmileg összetett bűnügyi regénnyel tér vissza.

Karin Slaughter - Kegyetlen kötelékek (Will Trent-thriller 8.)
Megrendelem:
A szerző további művei