Szívhang
Szomszéd, főnök... szerető?

Caroline Anderson: Szomszéd, főnök... szerető?

Szívhang 493.

Mióta súlyos csalódás érte, Daisy Fuller doktornő óvatosabb lett a férfiakkal. Számára többé szóba sem jöhet, hogy olyasvalakivel kezdjen...tovább »

Megrendelem:
Ördögből őrangyal (Kórház a kikötőben 3.)

Amy Andrews: Ördögből őrangyal (Kórház a kikötőben 3.)

Szívhang 492.

Mia maga sem érti, hogyan tehetett ilyet. Hogyan feküdhetett le éppen Luca di Angelóval, akiről a kórházban mindenki tudja, hogy nagykanállal falja a...tovább »

Megrendelem:
Csillagfény a szemedben

Meredith Webber : Csillagfény a szemedben

Szívhang 491.

Dr. Nick Tempestről, a jómódú sebészről mindenki azt gondolja, felszínes fickó. Lehet, hogy régebben így is volt, ám egy magánéleti trauma hatására...tovább »

Megrendelem:
Déltengeri szenvedély (Kórház a kikötőben 2.)

Alison Roberts : Déltengeri szenvedély (Kórház a kikötőben 2.)

Szívhang 490.

Zoe végre újra meghitt biztonságban érzi magát – Teo, a gyermekorvos karjában. Ő volt az első, aki a segítségére sietett, mióta a terhessége...tovább »

Megrendelem:
Fogadj el!

Kate Hardy: Fogadj el!

Szívhang 489.

Ritka és súlyos betegsége miatt Susan Collins, a fiatal doktornő nem hiszi, hogy van még olyan férfi a világon, aki hosszú távon kitartana mellette....tovább »

Megrendelem:
Egy csók és következményei (Kórház a kikötőben 1.)

Marion Lennox: Egy csók és következményei (Kórház a kikötőben 1.)

Szívhang 488.

Az ápolónő Lilyn már a második munkanapján a nyelvüket köszörülik a kollégák. Azzal, hogy egy fárasztó éjszakai műszak után az ügyeleti szobában...tovább »

Megrendelem:
Szerelem a vadonban

Fiona McArthur: Szerelem a vadonban

Szívhang 487.

Egy örökség miatt kénytelen a távoli Nyugat-Ausztráliába utazni dr. Levi Pearson, a nagyvárosi orvos. Ám rövidesen kiderül, hogy a sivár vidéken nem...tovább »

Megrendelem:
Gyengéd macsó

Judy Campbell: Gyengéd macsó

Szívhang 486.

Közel egy esztendeje gyászolja egy hegyi mentés során halálos balesetet szenvedett vőlegényét Kerry Latimer, a szolid, magányos vidéki háziorvosnő....tovább »

Megrendelem:
A francia főnök

Anne Fraser: A francia főnök

Szívhang 485.

Korábbi síbalesete miatt Julie, a fiatal doktornő hosszú sebhelyet visel az arcán. Mivel remélni sem meri, hogy bárkinek tetszhetne így, minden...tovább »

Megrendelem:
Próbaidőre felfüggesztve

Jessica Matthews: Próbaidőre felfüggesztve

Szívhang 484.

Dr. Gabe Montgomery elképed, amikor felesége, az ápolónővér Leah közli, hogy válni akar. Mivel nélküle el sem tudja képzelni az életét, a férfi hat...tovább »

Megrendelem: