Tiffany
Programhiba,; Kockázatos üzlet

Liz Jarrett: Programhiba,
Tracy South: Kockázatos üzlet

Tiffany 255-256.

Liz Jarrett: ProgramhibaKi akarja házasítani az egyik bátyját Leigh, ezért állást és szállást szerez nála kedves...tovább »

Megrendelem:
Család születik,; Szakácspárbaj

Jacqueline Diamond: Család születik,
Molly O’: Szakácspárbaj

Tiffany 253-254.

Két kisregény egy kötetben!tovább »

Megrendelem:
Borsószem hercegnő,; Nászutas lakosztály

Jill Shalvis: Borsószem hercegnő,
Liz Jarrett: Nászutas lakosztály

Tiffany 251-252. - Dupla szám!

Jill Shalvis Borsószem hercegnőNatalia és Tim a New York–Dallas repülőjáraton utazik. Amikor a lány leszáll a gépről,...tovább »

Megrendelem:
Hiszi a piszi!

Barbara Daly: Hiszi a piszi!

Tiffany 250.

A gazdag örökösnő, Tish az esküvője napján fültanúja lesz, hogy vőlegénye arról beszél: nemsokára megörökli az ő vagyonát. Más szóval Marc el akarja tenni őt láb alól! tovább »

Megrendelem:
Tolvajok királynője

Tess Gerritsen: Tolvajok királynője

Tiffany 249.

Sötét éjszaka volt, amikor a Max Havelaar nevű hajó rakományát elsüllyesztették, és a legénységnek nyoma veszett. Különös módon azonban híre megy, hogy egy drágakővel díszített tőr – a Kasmír Csillaga nevű értékes műkincs – nem a tenger mélyén pihen, hanem egy angol lord gyűjteményének féltett darabja.tovább »

Megrendelem:
Nem kell mindig szamovár

Cait London: Nem kell mindig szamovár

Tiffany 248.

Festői, óceánparti üdülőhelyre utazik Leigh, hogy meggyőzze az orosz származású tulajdonost: nyisson fürdőruhaboltot a nyaralótelepen. Munka közben megismerkedik a másik Sztyepanov fivérrel, akibe első látásra beleszeret.tovább »

Megrendelem:
A tenger gyümölcsei

Catherine Mann: A tenger gyümölcsei

Tiffany 247.

Az étteremtulajdonos Claire szenvedélyes éjszakákat tölt Vickel, aki a közelben horgonyoz a hajójával. A kikötőben furcsa események történnek: gyanús alak ólálkodik a sötétben, máskor pedig rejtélyes módon romlott étel kerül a vendéglőbe.tovább »

Megrendelem:
Határsáv

Linda Conrad: Határsáv

Tiffany 246.

Carley Mills, a csinos FBI-ügynöknő nem szívesen vesz részt a mexikói határnál zajló új akcióban, a Bölcsődal-hadműveletben. tovább »

Megrendelem:
Tartós hullám

Bronwyn Jameson: Tartós hullám

Tiffany 245.

Kree fodrászszalonja anyagi gondokkal küzd. Amikor betoppan hozzá Sebastian, és ki akarja venni az üzlet feletti lakást, a lány boldogan igent mond. A férfi azonban nem elégszik meg azzal, hogy fenekestül felforgatja a tűzrőlpattant fodrásznő életét, a pénzügyeibe is beleavatkozik. tovább »

Megrendelem:
Emeljük a tétet!

Joanne Rock: Emeljük a tétet!

Tiffany 244.

Búcsúestet tart a főnöknőjével Tessa, mielőtt saját divatcéget alapítana. Játékos fogadást kötnek, melynek tétje, hogy a lány együtt tud-e dolgozni volt barátjával, Mitchcsel a férfi új cégének reklámkampányán. tovább »

Megrendelem: