Tiffany
Megszólal a riasztó

Jeanie London: Megszólal a riasztó

Tiffany 243.

Mallory és az apja régen betörésből tartották fenn magukat, mígnem egyszer „munka” közben megszólalt a riasztó, és a papa börtönbe került. tovább »

Megrendelem:
Kulcskérdés

Darlene Gardner: Kulcskérdés

Tiffany 242.

A jó szex sokat számít, gondolja Kate Marino, a csinos belsőépítész, de ő többre vágyik. Amikor barátja, Riley a varázslatos éjszakák ellenére semmi jelét nem adja szerelmének, a lány kiadja az útját.tovább »

Megrendelem:
Kosztüm nélkül

Elda Minger: Kosztüm nélkül

Tiffany 241.

Amikor Jennifer Los Angelesbe utazik, szenvedő alanya lesz egy benzinkút kirablásának. Cody, a hajdani színész menti meg az életét.tovább »

Megrendelem:
Ébren álmodom

Kristin Gabriel: Ébren álmodom

Tiffany 240.

Mia és Carleen közös cégének anyagi gondjai támadnak, ezért a busás fizetség reményében jelentkeznek egy alvási szokásokat vizsgáló kísérletre.tovább »

Megrendelem:
Édes kis semmiségek

Carrie Alexander: Édes kis semmiségek

Tiffany 239.

Marjorie Bliss új életet kezd: megnyitja saját édességboltját, levágatja a haját, és mindent megtesz, hogy rátaláljon élete párjára. Abban a reményben vesz részt a gimnáziumi osztálytalálkozón, hogy viszontlátja régi szeremét, a vagány Devlint.tovább »

Megrendelem:
Szívkirály

Julie Kistler: Szívkirály

Tiffany 238.

A rendőr Jake különös zsaroló után nyomoz. Amikor az illető hölgy befizet egy utazásra, a férfi megkéri az egyik résztvevőt, Zoët, hadd játssza el az útitársa szerepét.tovább »

Megrendelem:
Párban az ágyban

Kathleen O’: Párban az ágyban

Tiffany 237.

A törekvő mérnöknő, Hilary, teljes erőbedobással dolgozik a MacAllister Ágyak legújabb kiállítási darabján. Mivel a lakása beázik, néhány napra beköltözik a tesztelési osztályra, és a mintabútoron álomra hajtja a fejét. tovább »

Megrendelem:
Ingó és ingatlan

Dorien Kelly: Ingó és ingatlan

Tiffany 236.

Kira ingatlanügynökséget vezet társával, Roxanne-nel, de barátnője egyszer csak nyomtalanul eltűnik. Amikor egy névtelen telefonáló megfenyegeti Kirát, a lány úgy dönt, ideje hazamenekülnie a szülővárosába.tovább »

Megrendelem:
Újra libben a szoknya

Heather MacAllister: Újra libben a szoknya

Tiffany 235.

Tényleg varázserővel bírhat egy sima, fekete szoknya? – töpreng Franco, a kezdő író. Kísérletéhez éppen kapóra jön új albérlője, a fiús ruhákban járó, munkamániás Marnie.tovább »

Megrendelem:
Belső munkatárs

Dawn Atkins: Belső munkatárs

Tiffany 234.

Beth álnéven cikkeket ír egy magazinba, amelyet Rafe fel akar vásárolni. Egymásba botlanak egy szállodában, hevesen flörtölni kezdenek, bár egyikük sem tudja, kivel hozta össze a sors. tovább »

Megrendelem: